013.: Inspiráló youtuberek 2.: Egészséges életmód

19:46

Tekintettel arra, hogy mennyi embert vonzott a "skinny shaming" bejegyzés, meg az inspiráló youtuberekről szóló is, arról nem beszélve, hogy az új évvel sokan életmódváltásba kezdenek, ez a poszt már egy ideje ért a fejemben. Talán könnyebb is lesz így bemutatni a kedvenc videósaimat, normális kategóriákba rendezve. Azt persze el kell ismernem, hogy ebben a kategóriában pont nem vagyok annyira otthon, ez viszont nem jelenti azt, hogy nem ismerek egyetlen embert sem, aki képes elindítani az életmódváltás útján, aztán pedig naponta inspirálni.

01.: Cassey Ho (blogilates)

A barátnőim többsége már többször hallott róla, sőt, párat már meg is kínoztam a videóival, és mindig örömmel tölt el, mikor hallom, hogy valamilyen szinten én is hozzájárultam az izomlázukhoz. Ő volt az, akinek először elkezdtem edzeni a videóira mikor megtaláltam youtube-on, ő volt az, akinek a segítségével egy nyarat átmozogtam, és ő az, aki a mai napig képes lefárasztani, mert olyan gyakorlatokat vág az ember fejéhez nap mint nap, hogy még másfél év után sem sikerül kiismerni a kreativitását, ha mozgásról van szó.
Neki köszönhető a híres egészséges banános palacsinta recept, amit ma már sokan saját ötletként reklámoznak, de még számtalan egészséges recept található a csatornáján a rengeteg pilates videó mellett. Egy azon edzők közül, akik nem csak az ember testét, de a lelkét is igyekszik ápolni, így hajlamos a beszédével elterelni a torna közben való szenvedésről a figyelmet.
Azokra is gondolt, akik még a kezdő kategóriába tartoznak, hiszen külön naptárat alakított ki a kedvükért. Így van. Cassey havonta frissülő edzéstervekkel szolgál a mozgáskedvelőknek, amiknek eléréséhez elég feliratkozni az oldalán található hírlevélre.
Youtube fiók: blogilates
Weboldal: blogilates.com

02.: Bonny Rebecca

Bombaként robbant a hír, mikor Essena O'neill az instagram és youtube híresség úgy döntött, hogy "lerántja a leplet" a közösségi médiáról, de azzal nem számolt, hogy vádjai sokak szemében alaptalanok lesznek, ráadásul néhány kijelentése sérti majd a barátait.
Ezen barátok egyike volt Bonny, akit sokan az említett lánynak köszönhetően ismertek meg, és mára már ő is egyike a legismertebb egészségguruknak a közösségi médiában. A 23 éves lány recepteket oszt meg, vlogokat készít, és előszeretettel válaszol a tumblr oldalán rá váró kérdésekre, így ha valaki azt gondolja, hogy csupán Essena miatt lett híres, nagyot téved.
Youtube fiók: bonnyrebecca
Tumblr: bonnyrebecca.tumblr

03.: Meredith Foster

Bár az utolsó bemutatásra váró lány nem csupán az életmód-videókban jeleskedik, sőt, azok csak apró részei egyre bővülő videói számának. Ettől függetlenül nem esek túlzásba, mikor azt mondom, hogy Meredith alakja szinte teljesen hibátlan, elég csak pár pillantást vetni az instagramjára, hogy ez bebizonyosodjon. Szerencsére nem titkolja el a nézői elől a "tökéletes" alak titkát, hiszen napi rutin videóinak köszönhetően könnyen elleshetünk tőle pár hasznos gyakorlatot, de már készített közös videót az először említett Cassey Ho-val is. Ezek mellett még rengeteg hasznos tanácsot ad egészséges alternatívákról arra az esetre, ha a diétán lévő embereknek nasizni támadna kedve.
Azt már csak különleges bónuszként említhetem, hogy egy azon emberek közül, akik "youtubernek születtek", így sokkal jobb hosszú perceken hallgatni a hangját, mint egy edzőjét a fitness teremben, arról nem is beszélve, hogy ő a "mi" korosztályunk.
Youtube fiók: stilababe09
Ajánlott videó: How to Stay Healthy during the Holidays (mert éppen aktuális)

Remélem most is sikerült új embereket bemutatnom, akik Titeket is inspirálni fognak a továbbiakban, nem csak engem. Ha gondoljátok, nyugodtan írjátok meg, hogy a következő youtuber-bejegyzésemben milyen témában dolgozó videósokról olvasnátok. :)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images